Select Page

Mindpark är ett coworking space beläget i den gamla Tretornfabriken i Helsingborg. Mindpark består av ett kontorshotell med 75 företag, nio konferens- och möteslokaler, CreativeLab makerspace, företagsacceleratorn THINK, mötesplatsen THINK Open Space samt ett café. Vi arrangerar flertalet event årligen både i våra egna lokaler och med samarbetspartners i Skåneregionen för att sprida kunskap och skapa en plattform för lärande inom områden som entreprenörsskap, management, tech och art.

Vår VD kommer gå på föräldraledighet med start i september men kommer under den tiden att delvis vara kvar i sin roll. Vi söker nu dig som vill stödja vår VD rent operativt på plats i det dagliga arbetet och emellanåt även verka som ställföreträdande VD.

Din roll kommer i huvudsak att innebära att du har ett övergripande operativt ansvar för den dagliga verksamheten, men du kommer även driva ett antal egna projekt. Du ansvarar över kunder / service, företagets ekonomi, personal och administration. Du har även ett ansvar gällande företagets försäljning och är van vid budgetansvar och ekonomistyrning.

För att lyckas med detta arbete krävs social kompetens, en positiv inställning samt viljan att skapa en trivsam och rolig arbetsmiljö både för våra medarbetare men även för alla våra kontorsgäster. Du kommer leda ett fantastiskt team och vara ansvarig för en community av drivna, ambitösa och engagerade näringslivspersoner. 

Vi letar efter en kreativ, ambitiös och flexibel person som samtidigt är ödmjuk, social och som kommer med nya idéer för utveckling.

Ett plus är om du redan har ett stort nätverk i Helsingborg samt har erfarenhet från att arbeta med kommersiella fastigheter, konferensanläggningar eller från hotellbranschen.

Känner du igen dig?

 • Du är effektiv, du får saker gjorda och kan organisera din tid på egen hand.
 • Du gillar ett högt tempo och klarar att hantera otroligt många olika projekt samtidigt.
 • Du tycker om att leda ett team och ta ansvar för resultat både mot kunder och internt.
 • Du är lyhörd som person och har en god kommunikativ förmåga.
 • Du är social och får energi från mötet med andra människor.
 • Du har en god organisatorisk förmåga, är noggrann och har ett öga för detaljer.
 • Du trivs med att ta ansvar och egna initiativ.
 • Du hanterar engelska och svenska flytande både i tal och skrift.

Vad vi kan erbjuda dig?

 • Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – vi har kul tillsammans!
 • En inspirerande kontorsmiljö, vi blev omnämnda av ITworld som ”one of the 11 most exotic coworking spaces in the world”.
 • En möjligheten för dig att påverka och forma dina egna arbetsuppgifter.
 • En flexibel organisation i ständig förändring.
 • Vår passion är att skapa den optimala plattformen och platsen där entreprenörer och kreatörer får möjlighet att förverkliga sina företag och idéer.

Anställningsomfattning

Heltid, visstidsanställning med start augusti/september 2016.
Tjänsten är en visstidsanställning på 8-12 månader med möjlighet till förlängning men inleds vanligtvis med sex (6) månaders provanställning.
Sänd in dina ansökningshandlingar till ansokan@mindpark.se/helsingborg, urval sker löpande.
Sista ansökningsdatum är 20160513.

Varmt välkommen med din ansökan!