Select Page

I nya goda konstellationer uppstår magi, gränser suddas ut och världen utvecklas!
Den 9 maj är det nypremiär för den mobila after work-serien After Warhol som arrangeras av Mindpark, BoostHbg, THINK och Helsingborgs stad. Entreprenörer inom kultur, transmedia, tech, tjänster, kommunikation, film, och andra innovativa sfärer i Helsingborg möts upp på fredag eftermiddag för att träffa nya bekanta och odla gamla.

Egentligen handlar det om en serie after works med innehåll – för den generation viljor som delar med sig och nyfiket utforskar omvärlden. Den 9 maj gästar After Warhol restaurang DahlbergsHelsingborg Arena på temat ”Resan från vision till verklighet”. After Warhol blir en avrundning på två fullspäckade dagar där Helsingborgs stads medarbetare och chefer inspireras och inspirerar. Med After Warhol ges stadens medarbetare möjlighet att lära känna några av de personer som är drivna att förverkliga stadens vision. Som vill vara med och forma Helsingborg till den skapande, pulserande, gemensamma, globala och balanserade staden.

AFTER WARHOL skapades av Nils Djurklou 2012 inom Helsingborgs stads satsning på kultur och kreativa näringar. Vi är glada över att återigen hälsa alla varmt välkomna till vår sprillans nya tappning av AFTER WARHOL.

140509 aw logo

För mer info se event