Select Page

Det anser pr-byrån mplusm, som därför har startat podcasten Pr på skånska. Det är en podcast där de kommer att prata om ett pr-verktyg per avsnitt samtidigt som lyssnaren får handfasta tips på hur de kan lyckas bättre med sitt pr-arbete. I podcasten, som kommer ut på onsdagar jämna veckor, pratar Manuel och Martin från mplusm om både traditionell och digital pr. Från hur företag och organisationer kan använda specifika sociala medier i pr-syfte och bygga relationer med bloggare till hur de kan arbeta med pr-undersökningar och traditionella medierelationer.

mplusm har varit kontorsgäster på Mindpark sedan 2013 och arbetar med kunder inom en mängd olika branscher. Titta in på deras blogg för att utöka era pr-kunskaper och lyssna på första avsnittet som belyser ämnet pressmeddelandets vara eller icke vara.

Lyssna här,
iTunes/Podcaster: https://itunes.apple.com/se/podcast/pr-pa-skanska/id871803726?mt=2
Andra devices: http://www.mplusm.se/tag/pr-pa-skanska/

Updatering: Efter enbart ett avsnitt har PR på skånska hamnat på topplistan över nya och spännande podcaster. Utöver det ligger de på fjärde plats över de mest lyssnade poddarna i kategorin näringsliv. Grattis! De har nu även skrivit ett blogginlägg om hur de själva har arbetat med PR för PR podcasten.