Select Page

Tisdagen den 29:e april är det dags för vårens mest spännande dag för alla som vill förstärka sin plats och verksamhet genom olika digitala möjligheter. Då bjuder Media Evolution tillsammans med Mindpark och Urban Inspiration in till en minikonferens på Helsingborg Arena. 

Eftermiddagen laddas med inspiration och kunskap om digitala verktyg, nya konsumtionsmönster och hur man kan använda platsen som varumärke i produkter och tjänster. Den fysiska platsen har blivit en av de viktigaste grundstenarna på webben idag. Vi använder platsen för att utforska nya städer, tagga tweets, dela statusuppdateringar, foton och videor. Du kan lägga till din fysiska plats till varje rörelse du gör idag. Med andra ord innebär det spännande tider för olika tjänster som påverkar oss alla.

Det blir föreläsningar och samtal med en imponerande lista av medverkande talare där alla på olika sätt exploaterat platser och därmed erövrat den digitala världen. Allt för att du ska kunna sätta rätt perspektiv och lyfta fokus på att stärka din plats i den digitala världen.

Vi släpper talare löpande – håll utkik här!
Några av de bekräftade talarna är: Anna Laurin, Joakim Jardenberg, Viggo Cavling och Petter Palander. Programmet i sin helhet kommer att presenteras i början av april.

Praktikaliteter 
När: 29 april kl 13-17
Var: Helsingborg Arena
Biljett: 500 kr (ex moms). Köp en biljett – och TA MED en entreprenör i uppstartsfas gratis.
Anmälan: Anmäl dig innan 23/4-2014.

Det blir en eftermiddag med nya insikter, kontakter och kunskaper i ditt vidare arbete med att förstärka din plats på jorden och webben.

Vi ser framemot att träffa dig!
Hjärtligt välkommen hälsar Media Evolution tillsammans med Mindpark och Urban Inspiration.

Om Mindpark: En kreativ mötesplats i Helsingborg – en hub av företagande och entreprenörskap med kontorshotell, konferensanläggning och företagsinkubator.
Om Urban Inspiration: Fokus på social hållbarhet, personlig utveckling, ledarskap och tillväxt. Grundare Charlotta Rydholm, tidigare programansvarig på Berghs School of communikation, numera verksam som facilitator, processledare och talare.
Om Media Evolution: Ett medie- och medlemskluster som jobbar för att stärka innovation och tillväxt i södra Sverige.

Sponsorer 
Helsingborgs Stad, Helsingborgs Dagblad