Nätverkande miljö, spontana möten

Mindpark Coworking Space

Välkommen till Nordens bästa coworking space!

Vi kan erbjuda flexibla upplägg med både kontor, skrivbordsplatser, studios och för många olika behov. I en härlig miljö i expansive Hyllie

Vill du veta mer om våra kontors- och skrivbordsalternativ?

Vi är en samlingspunkt för många små och stora företag, fantastiska evenemang och inspirerande möten. Kontakta oss om du är nyfiken på hur du blir en del av vårt community.

Name(Required)

Coworking och kontorshotell i Malmö Hyllie

Vårt mål är att skapa en optimal plattform för både entreprenörer, teams och både stora och små bolag Malmö och Skåne. En plattform där de kan utveckla sina projekt och företag.

På Mindpark Malmö Hyllie finner ni ett coworking space med kontor i varierande storlekar, skrivbordsplatser, flexibla dagspass samt projektkontor.

Olika alternativ för kontor i Hyllie

På Mindpark Malmö Hyllie erbjuder vi kontor i varierande storlek från 8 kvm – 90 kvm. Våra kontorsrum går att hyra enskilda eller flertalet kontorsrum sammankopplade. Det medför att vi kan anpassa utformningen på kontoret efter ert behov.

Mindpark Malmö Hyllie är beläget i Nordens första WELL-registrerade byggnad, en internationella byggstandarden som väger in människors välbefinnande i arbetslivet. Här finns förutom mötesrum, reception, takterass och en bistro även ett topputrustat cykelgarage med luftpump, service och separata omklädningsrum med dusch. I samma fastighetet som Mindpark finns det även ett gym med bastu. Vår närhet till Emporia samt Svågertorp och dess utbud medför en enklare vardag!

Skrivbordsplatser

Vi erbjuder även skrivbordsplatser och olika former av flexibla drop-in möjligheter och dagspass. Det innebär att du kan sitta hos oss dagligen eller när behovet uppstår. Våra klippkort på skrivbordsplatser ger dig möjlighet att arbeta från alla våra Mindpark i Helsingborg, Lund och Malmö.

Centralt och pendlarvänligt

Mindpark Malmö ligger belägget mitt i den urbana stadsdelen och affärsområdet, Hyllie, som är under utveckling. Vi är belägna endast 3 min promenad från Hyllie Station och från oss når du Malmö Centralstation och Copenhagen Airport, Kastrup på 10 min. Detta läge är perfekt för dig som vill ha bra förbindelse, inte bara med resten av Skåne via tåg eller bil, men också med Köpenhamn och danska sidan av Öresundsregionen.

Få access till alla våra platser i Skåne

Som om allt detta inte vore nog, så får du inte bara ett kontorsplats i Hyllie i priset – utan även access och möjlighet att jobba från alla våra andra platser, i centrala Malmö, Lund och Helsingborg. Du kan även där boka mötesrum och ha möten lika lätt som här i Hyllie. Och så klart ingår kaffet på alla platser med!

Så behöver du flexibilitet i Skåne, är Mindpark en perfekt plats för dig.

Mindpark Community

På Mindpark är alla en del av en gemenskap. Genom lunchföreläsningar, kunskapsluncher, frukostar och after works får våra coworkers chansen att bredda sitt nätverk och sin kunskap.

Vi har fokus på nätverkande, kunskapsutbyte och lärande. Här utnyttjar vi varandras kompetens och nätverk!

Bäst Coworking Space i Norden

 
This image has an empty alt attribute; its file name is Winners-nordic-startup-awards-2019-300x159.png

Under 2019 vann Mindpark som organisation utmärkelsen, Bäst Coworking Space i Norden på Nordic Startup Awards. Tävlingen avgörs av både en jury och röster från medlemmar. Vi är oerhört tacksamma för denna utmärkelse. Vi hade inte kunnat göra det utan vårt härliga community. Du kan läsa mer om det här.

Låter Mindpark som ett kontorshotell för dig? Hör av dig! Kontakta hyllie@mindpark.se för mer info.

Letar du efter coworking eller kontor i centrala Malmö istället?

Om du letar efter möjligheter för kontorsplats i centrala Malmö istället, så kolla in vår syster-site Mindpark Malmö City. Där finns det unika möjligheter i de fantastiska lokalerna i Slagthuset, precis vid Malmö centralstation.

Check out our offices and desks

Small Offices

Offices for 1-6 people? One of our greatest assets is that we have a range of small…

Read more

Offices

Offices for 1-10 people? Our offices are located in a modern environment filled with a bunch of…

Read more

Flexible Corporate Solutions

Corporate solutions Are you interested in solutions of how you can combine coworking with your existing offices,…

Read more

Temporary Project Office

Boost your creativity with a temporary project office! For bigger projects that extend over a limited time,…

Read more

Fix Desk

Fix Desk With a Fix Desk, you’ll have a private desk in our coworking space. This means…

Read more

Day Pass

Day Pass If you’re looking for a place to work for a day or from time to…

Read more

Lounge Pass

And if you prefer to sit in our lounge in the open areas, we suggest you get…

Read more

Are you looking for a company that resides at Mindpark?

Search for namn or keyword.

Click here for all companies