Select Page

Community Host

Vi söker en Community Host till Mindpark Lund. Vill du ha ett socialt arbete i en kreativ miljö där det ständigt händer roliga saker ska du fortsätta läsa!

Mindpark har flera workspaces i Skåne och Göteborg, och har bland annat utsetts till Nordens bästa coworking space 2019. Mindpark Lund är ett myllrande aktivt community med många härliga coworkers. Förutom coworking och kontor finns också ett antal konferens och mötesrum för det mindre mötet. För att jobba hos oss behöver du framförallt vara en social person, som gillar att ta initiativ och få människor att trivas. Att vara nyfiken är ett av dina starkaste personlighetsdrag.

Arbetet består framför allt i att se till att våra coworkers trivs och har det bra, ta emot konferensbokningar och förbereda inför konferenser samt se till att våra lokaler hålls fina. Självklart behöver du också se till att hålla kaffebryggaren kokande. Vi håller regelbundet olika event för våra Coworkers, till exempel frukostevent och AW, en del av arbetet kommer innebära att planera och arrangera event för våra Coworkers. Du kommer att möta våra besökare med ett välkomnande leende och vara nyfiken på dem. Du blir ansiktet utåt också för våra kunder.

Du kommer också att hålla i visningar för kontor och coworkingdelar och arbeta tillsammans med vår Business Developer kring sälj på platsen.

Vi är ett litet team som arbetar tätt och lägger stor vikt vid att samarbeta och hjälpa varandra. Men med det sagt är stor del av arbetet utan direkta kollegor på plats vilket kräver att du är självständig samt bekväm i att möta människor och skapa bästa möjliga upplevelse för de som kommer till oss. Personen vi söker är ansvarsfull och utåtriktad och trivs med att arbeta i en miljö med mycket liv och rörelse.

Vem är du?
– Du har erfarenhet från servicebranschen
– Du är bekväm med att möta människor
– Du har lätt för att strukturera upp ditt eget arbete
– Du tycker det är roligt att ge bästa möjliga service till din omgivning
– Du är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera
– Du bidrar med energi och glädje på din arbetsplats
– Du är social och får energi från mötet med andra människor
– Du trivs med att ta ansvar och egna initiativ
– Du är ödmjuk och prestigelös

Vad vi erbjuder dig

Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt och vi vill ha kul på jobbet! Du blir del av en flexibel organisation i ständig förändring – där du också får bidra till riktningen framåt. Vi är prestigelösa och ställer upp för varandra. Vår passion är att skapa den optimala plattformen och platsen där människor mår bra och där entreprenörer, doers och kreatörer får möjlighet att förverkliga sina företag och idéer.

Vill du bli en del av Mindpark Lund?

Anställningsomfattning

Tillsvidareanställning 75-100%, med en initial provanställning om 6 månader. Arbetstiderna är främst vardagar, men helger och kvällar kan förekomma. Arbetet utförs framförallt på Mindpark Lund, men kan också kombineras med Mindpark Malmö och Hyllie.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår COO Helene Tigerström helene@mindpark.se. Sista ansökningsdag är 2023-11-09, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan till helene@mindpark.se!