Select Page

Skillnaden mellan coworking och kontorshotell

Coworking är ett nytt begrepp sedan 2005 men det innebär inte att man enbart delar på olika kostnader. Här handlar det mer om att generera miljöer som skapar förutsättningar för samarbeten och att dela erfarenheter med varandra. Vi använder ordet coworking mest men är samtidigt ett kontorshotell. Nedan kan du läsa mer om kontorshotell och dess fördelar.

Är kontorshotell rätt för er?

Att allt fler företag väljer att flytta in på kontorshotell idag är en trend som kommer att fortsätta att öka. Vad innebär det rent konkret och vilka fördelar medför det? Vi på Mindpark klargör frågetecken och vi berättar även om våra lösningar för er och ert företag.

Vad är ett kontorshotell?

Precis som det låter så är det ett hotell för kontor. Det innebär att man erbjuder företag att hyra möblerade kontorsplatser som tillhandahåller kringtjänster som reception, WiFi, kök, lounger, fria utskrifter, IT-support och kaffe till en fast månadskostnad. Som företag slipper man oväntade extrautgifter och man binder inte upp sig på långa kontrakt. Oavsett vad man är ute efter vistas man i en god arbetsmiljö där man kan arbeta effektivt och ostört.

Fördelarna är många och här är Mindparks fem viktigaste

Bättre ekonomi

Tillsammans står vi enade i förhandlingar med leverantörer när alla delar på produkter och tjänster som kaffe och lokalvård. Vi sparar pengar genom att dela på gemensamma ytor och resurser. Ni vinner även kundernas förtroende och skapar tillgänglighet genom att ha kontor mitt i stan.

Flexibilitet

Att erbjuda kontorsplatser i olika storlekar gör det lätt för er att expandera med korta bindningstider. Tryggt, långsiktigt och flexibelt!

Hållbarhet

En hållbar värld börjar i vardagen! Tillsammans kan vi göra skillnad genom att vi minskar på både spill och överkonsumtion av olika kontors-och städmaterial. Vi hjälps vi åt i miljöarbetet och skapar en plats där vi gör skillnad.

Nätverk

Att flytta verksamheten till något av våra kontorshotell innebär att ni blir en del av vårt härliga community. Dagliga frukostar och veckovisa AW:s innebär att ni får en naturlig mötesplats att utbyta idéer, kunskaper och information med andra medlemmar.

Trivsel

En social arbetsmiljö skapar nya affärs- och samarbetsmöjligheter tack vare att olika branscher möter och kompletterar varandra. Kontorshotell skapar möjligheten att möta människor från olika branscher med olika bakgrund och tillsammans skapa glädje och bli inspirerade utav varandra.

Så fungerar kontorshotell på Mindpark

Vi erbjuder kontor- & konferensrumslösningar för uthyrning i LundMalmö och Helsingborg!

Vi har kontor i varierande storlekar och det finns möjlighet att hyra enskilda kontor men även flertalet sammankopplade kontorsrum, beroende på vad ni och ert team behöver.

En kontorslösning hos oss ger er även tillgång till alla våra coworkingytor, konferens- och mötesrum, kök och takterrass men även andra tjänster som WiFi, skrivare, posthantering på samtliga kontorshotell. I hyran ingår även IT-support, reception, städning och annat gott och blandat så att ni slipper tänka på tidskrävande och kostsamma kringtjänster.

Vi låter ert företag växa och fokusera på er kärnverksamhet och vi tar hand om er. En kontorslösning på Mindpark skapar gemenskap, relationer och en fungerande vardag. Detta tack vare vår fantastiska service och personligt bemötande av vår personal som ser till att just ni ska känna er som hemma!

Vad ingår i Mindparks medlemskap?

Att vara en del av ett Mindpark gör att du även kan använda alla våra andra platser, om du behöver arbeta därifrån ibland! Detta gäller inte bara att ha en arbetsplats, utan även mötesrum – du kan lika lätt ha access till mötesrum på alla våra platser, som på ditt “hemma” Mindpark.

Vi vill göra det lätt att driva affärer i Skåne och detta är ett sätt för oss att underlätta för er. Självklart ingår även kaffet på alla våra platser!

Boka visning av våra kontorsutrymmen

Ring eller maila direkt till den plats du önskar besöka för en visning, så ser vi fram emot att träffas fysiskt!