Planerar ni att ha en konferens i Skåne?

Hos oss har många företag både möten och konferenser dagligen. Våra olika konferensanläggningar i centrala Malmö, Hyllie, Helsingborg och Lund har väldigt hög flexibilitet och passar i många olika sammanhang. Vi har möjlighet att hyra ut enskilda mötesrum, konferensrum eller hela våningar om så behövs. Teknik (projektor, skrivare, wi-fi), kaffe, mat och dryck är en självklarhet och vi finns på plats för att hjälpa er att starta er konferens i Skåne. Behöver ni hjälp med catering eller annat ser vi självfallet till att ordna det efter era önskemål.

Lokalerna anpassas efter era behov, oavsett om ni är en mindre eller större grupp. Våra olika rum fungerar även bra för möten som behöver break-out utrymmen eller rum för separata workshops eller samtal.

Samtliga Mindparks ligger två till fem minuters promenad från centralstationer och är smidigt för era deltagare att både ta sig hit och hem. Vi har utöver Skåne även konferensrum i Göteborg.

Våra unika konferensrum

Mindpark har konferensrum som är olikt alla andra platser. Vi förstår att bra produktivitet förstärks av en lagom dos kreativitet – det får inte vara för mycket för att distrahera, men tillräckligt mycket för att uppmuntra nya perspektiv. Är du nyfiken på hur våra annorlunda konferensrum ser ut? 

Fokus på service och smidighet

För oss är bra service en av de viktigaste värden. Vi vet att ni som konferensgäst behöver fokusera på ert möte, så vi ser till att ni och era deltagare kan koppla bort vardagen och inspireras hos oss. Vill ni ha mingel innan eller ett event efter er konferens ordnar vi det också. Hos oss ser vi till att ni alltid får ut så mycket som möjligt under ert besök.

Boka konferens med Mindpark

Våra konferenspaket på samtliga Mindparks i Skåne kan självfallet kombineras med aktiviteter. Vill ni veta mer så kontakta oss, så hjälper vi er!

Vi ses på Mindpark!

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”

Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”

Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”For at kunne fokusere fuldt ud på en særlig opgave og koble fra det daglige arbejde, er det en rigtig god hjælp nogle gange at være offsite. Vi bruger normalt Mindpark, fordi det er nemt, og de organiserer alt, hvad vi skal bruge ét sted. Fine lokaler, udstyr til oplæg og både kaffe og frokost.”

Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

da_DKDanish