På Mindparks utnyttjar vi varandras kunskap och nätverk. För att leva som vi lär är vi även själva med i en rad olika sammanhang där vi kan lära oss mer, utvecklas och dela vår kunskap med andra.

I början av året var vi t.ex. med och arrangerade en träff för nyckelpersoner från hela Sverige som arbetar med coworking – Nordic Community Makers Meetup. Denna gång var vi hos oss på Mindpark Helsingborg. En sammankomst fokuserad på att dela kunskap och insikter om hur man driver coworking spaces. Det var väldigt givande att träffa människor från Umeå i norr till Malmö i söder och dela erfarenheter.

Parallellt blev vi även aktiva i den arbetsgrupp som initialt skapades för att finna formerna för en branschorganisation för coworking aktörer. Detta initiativ ställer vi oss väldigt positiva till, då vi ser en rad fördelar med att samlas och ha samsyn inom branschen, men även för att tillsammans har vi en styrka och kan driva aktuella frågor. Nu har en styrgrupp skapats och ett stormöte är inplanerat senare i vår.

da_DKDanish