I februari öppnade Mindpark sitt första workspace i Göteborg, närmare bestämt på Järntorget. Snart är det dags för den andra av totalt tre etableringar i Göteborg. Näst på tur är Mindpark Göteborg Central i området Lilla Bommen. Mindpark har många års erfarenhet av att driva coworking i Skåne genom sina platser i Hyllie, Malmö, Lund och Helsingborg där man erbjuder kontorslokaler, flexibla arbetsplatser samt mötes-och konferenslokaler.

– Vi vill skapa fler mötesplatser där både arbetslivet och de sociala bitarna får plats. Det känns väldigt kul att kunna sprida Mindpark-andan även i Göteborg och därmed bidra med vår take på coworking och kontor. För oss är det alltid individerna och innehållet på våra platser som står i fokus, säger Sanna Ekström, vd Mindpark.

 

Bra läge, fina lokaler, vänlig stämning och mycket socialt fokus är några av sakerna som får Mindpark att sticka ut bland de olika alternativen för coworking idag. 

– Vi vet att våra coworkers verkligen uppskattar stämningen hos oss. Att det alltid är någon som ser dem, säger hej och bidrar med något positivt till deras arbetsdag. Intresset på både Järntorget och Lilla Bommen, som öppnar i juni, har varit stort sedan starten vilket känns väldigt kul. Naturligtvis spelar det in att vi finns på bra lägen, men att vi är ett så pass etablerat namn i Skåne gör också att vi redan har innehållet att fylla de här nya platserna med, säger Sofie Nilsson, manager på Mindpark Göteborg.

 

Kontor, konferenslokaler och flexibel coworking är kärnan i Mindparks erbjudande. Något som marknaden också visar ett stort behov och intresse av. Både i Skåne och Göteborg. 

– Mindpark har ingen nisch när det kommer till branscher eller typ av företag som sitter hos oss. På Järntorget har vi allt från stora internationella bolag till mindre företag, konsulter och frilansare. Det de alla har gemensamt är att de uppskattar flexibiliteten i att kunna växa och anpassa kontoret efter behov. Och så de mer mjuka värdena som är utmärkande för oss i form av en avslappnad, vänlig stämning och ett stort nätverk som skapar möjligheter för både företag och individer. Det känns oerhört kul att vi har möjligheten att bidra med det på flera platser i Göteborg, säger Sofie Nilsson.

 

Efter Mindpark Göteborg Central är det dags för Mindpark Mölndal, i det så kallade Mimo-huset. Ett attraktivt läge och en naturlig knutpunkt för orterna utanför Göteborg.

– Mindpark Mölndal är något vi ser mycket fram emot. Det finns ingen coworkingaktör där i skrivande stund och lokalerna där är precis vad vi vill ha med ett riktigt bra läge, mycket ljus och en fantastisk utsikt. Det blir kontor, coworking och konferenslokaler även där, och just konferensmöjligheterna kommer vara perfekta med stora rymliga lokaler för upp till 130 personer. Bygget är i full gång och vi ser väldigt mycket fram emot att kunna välkomna coworkers och gäster till Mindpark Mölndal, avslutar Sanna Ekström.

Intresserad av kontor i Göteborg? Kika in på våra platser på Järntorget och Göteborg Central.

da_DKDanish