Wednesday 16/3/22, 14:34

Platsannons: Digital Marketing

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Kan du driva processer och projektleda, och samtidigt kavla upp ärmarna och göra jobbet? Trivs du i ett entreprenöriellt och teamfokuserat arbetsklimat?

I rollen som Digital Marketing Manager kommer du ansvara för att utveckla bolagets marknadsfunktion och arbeta både strategiskt och operativt, med betoning på det sistnämnda. Rollen är delvis ny hos oss och du kommer få goda möjligheter att vara med och sätta din egen prägel på både rollen, arbetssätt och rutiner. 

Vi söker en Digital Marketing Manager som har det övergripande ansvaret för den digitala marknadsföringen och som verkar som spindeln i nätet – ofta involverad i många olika projekt.

En stor del av din vardag kommer gå ut på att producera och analysera innehåll – både på webben och i olika digitala kanaler. Tonvikten ligger på att utveckla våra Sociala Medier och arbeta med vår hemsida, men även nyhetsbrev, SEO, tryck och digitala kampanjer. Du ansvarar för att producera allt innehåll och att den kommunikationen löper i linje med bolagets tonalitet och att bilder, videos och andra grafiska element stämmer överens med bolagets grafiska profil. 

Du leder projekt, lägger upp den digitala strategin och skapar innehållet i vår externa kommunikation. Därför behöver du vara digitalt framåtlutad och självklart ha förståelse och intresse för framtidens marknadsföring i olika digitala kanaler samt vara proaktiv och nytänkande. 

Vem är du?

Som person är du driven, proaktiv och har en passion för digital marknadsföring. Detta medför att du har ett kreativt tänk, har koll på de senaste trenderna inom det digitala landskapet och alltid strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat. Förutom goda tidigare erfarenheter och kunskaper, så ska det finnas en gnista som vill växa – du brinner för att lära dig mer och utvecklas. Det är av vikt att du har ett digitalt fokus, vana av att driva projekt och vara snabblärd. Meriterande att ha koll och förståelse för coworkingbranschen. Som person är du en doer, gillar ett högt tempo och bidrar med härlig energi! 


Du har en relevant erfarenhet, inom kommunikation eller marknadsföring och med kunskaper inom:
– Sociala Medier
– Copy och layout
– Bildredigering och foto
Digitala annonser
– Google Adwords, Google Analytics och sökmotoroptimering (SEO och SEM)
– Erfarenhet av WordPress eller annat CMS-system
– HubSpot eller motsvarande system
Det är även meriterande om du har kunskap inom:
– HTML och CSS

Placering & start
Tjänstens placering är i Skåne och tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse.

I första hand söker vi någon som tar en heltidsanställning, men då rollen har en stor bredd är vi även öppna för anställda eller konsulter på deltid som delar på rollen.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Ekström på sanna@mindpark.se 

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att din ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!