Monday 24/5/21, 08:19

Mindpark familjen växer!

Mindpark växer utanför Skåne och expanderar konceptet vidare längst västkusten mot Göteborg. Mindpark har tecknat hyresavtal med NCC om de nedersta två våningsplanen i projektet MiMo i Mölndal.  

Mindpark startade i Helsingborg 2008 har expanderat kraftigt de senaste åren. Mindpark finns idag i Helsingborg, Malmö Hyllie, Lund och i centrala Malmö och blev utnämnda till ”Best Coworking Space in the Nordics” 2019. 

“Mölndal växer fram som en strategisk knutpunkt och vi vill vara en del av den utvecklingen genom att erbjuda flexibla kontors- och mötesmöjligheter precis intill Mölndal station” säger Sanna Ekström, ansvarig för Mindparks expansion. 

MiMo – Mitt i Mölndal omfattar cirka 40 000 kvadratmeter totalt och består av en befintlig byggnad samt nybyggnation av ett 17 våningar högt hus innehållande kontor och service om cirka 32 000 kvadratmeter. Mindpark kommer förutom coworking även erbjuda konferens- och möteslokaler, restaurang, reception och eventytor. Inflytt sker i början av 2024.

”Vi är väldigt glada för att Mindpark har valt att etablera sig i MIMO vilket även blir deras första etablering i regionen. Att hitta rätt coworkingoperatör har varit centralt för oss i utvecklingen av projektet. Med sin lyhördhet för kunder och besökare i kombination med en hög nivå av service, konferenserbjudanden och coworkingytor kommer Mindpark att spela en nyckelroll i vårt första MåBraKontor”, säger Johanna Hult-Rentsch, regionchef på NCC Property Development.