Friday 9/4/21, 07:33

Platsannons: Verksamhetsansvarig Mindpark Malmö Hyllie

Mindpark har flera coworking spaces i Skåne, och har bland annat utsetts till Nordens bästa coworking space 2019. Vi söker nu en ny verksamhetsansvarig för Mindpark i Hyllie, för att nuvarande ska bli föräldraledig. Det är ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Vi letar efter en ambitiös och flexibel person som samtidigt är ödmjuk, social och som kommer med nya idéer för utveckling.

Din roll kommer i huvudsak att innebära att du har ett övergripande operativt ansvar för den dagliga verksamheten, men även att utveckla platsen, främst dess bistro och mötesverksamhet i närtid. Målsättningen är att Mindpark i Hyllie ska vara den roligaste, skönaste och bästa platsen i denna del av Malmö, både för coworkers men även personer som bara vill ha en skön plats att dricka kaffe på, studera på eller jobba ifrån. Du behövs för att forma och möjliggöra detta. Du ansvarar över platsens ekonomi, personal, administration och utveckling. Du har även ett ansvar gällande företagets försäljning och är van vid budgetansvar.

Ett av de närmsta utveckingsområden är att fokusera på bistrons möjligheter och att få fler att upptäcka den fantastiska mat och service som erbjuds på Mindpark.

För att lyckas med detta arbete krävs social kompetens, en positiv inställning samt viljan att skapa en trivsam och rolig arbetsmiljö både för medarbetare på plats men även för alla våra coworkers och andra personer som är på Mindpark för events och konferens, eller för kaffet och maten. Du kommer leda ett litet team och vara ansvarig för en community av drivna, ambitiösa, engagerade och härliga människor. 

Vem är du?

Du ska älska att få saker att hända, och att andra tar initiativ och gör saker.

Du har en bakgrund från att ha jobbat med mat eller möten. Kanske har du varit platschef på ett lokalt hotell eller café, varit food&beverage manager eller drivit ditt egna café. Du har kontakter i näringslivet i Malmö och vill att staden ska utvecklas.

Du är en prestigelös person som är snabb på att ta beslut och genomföra dessa. Du har en förmåga att inta helikopterperspektiv och kan se hur saker påverkar varandra. Du är en härlig och positiv person som är lösningsfokuserad.

Vi söker dig som är duktig på att bygga och bevara relationer. Du sprider glädje runt dig och är duktig på att hitta nya vägar framåt, och att etablera nya samarbeten. För att trivas hos oss ska du gilla entreprenörskap, både att vara i en entreprenöriell verksamhet själv, men också att vara omgiven av entreprenöriella personer.

Mer konkret

  • Du är effektiv, du får saker gjorda och kan organisera din tid på egen hand.
  • Du gillar ett högt tempo och klarar att hantera otroligt många olika småprojekt samtidigt.
  • Du är stolt när du med små resurser åstadkommer en stor effekt.
  • Du tycker om att leda andra och ta ansvar för resultat både mot kunder och internt.
  • Du är lyhörd som person och har en god kommunikativ förmåga.
  • Du är social och nyfiken på andra människor.
  • Du har en god organisatorisk förmåga, och kan även hjälpa till att organisera upp andras arbete på ett sätt de tycker om.
  • Du trivs med att ta ansvar och egna initiativ.
  • Du hanterar engelska och svenska bra både i tal och skrift.
  • Du ser värdet av att delegera arbetsuppgifter.
  • “Done is better than perfect” är ett motto du känner igen dig i.

Vad vi kan erbjuda dig?

  • En inspirerande miljö med härliga och ambitiösa människor.
  • Möjlighet att utforma och bygga en verksamhet som ger glädje till alla besökare och gör livet roliga och bättre för människor.
  • Vara del av en flexibel organisation i tillväxt och med kontinuerlig förändring, med stora framtida möjligheter.
  • Hög frihet, mycket ansvar och möjlighet att lära av andra inom vår organisation.
  • Vår passion är att skapa den optimala plattformen och platsen där människor trivs, är trygga och som gör deras vardag bättre. På det sättet tror vi personer kan utvecklas och samarbeten kan skapas.

Anställningsomfattning

Heltid, föräldravikariat ett år, med möjlighet till förlängning. Start sommaren 2021.

Sänd in dina ansökningshandlingar till karsten@mindpark.se, urval sker löpande.

Sista ansökningsdatum är 2021-05-29.

Varmt välkommen med din ansökan!

Är du intresserad av Helsingborg istället? Vi letar även efter en person för Mindpark Helsingborg.

konferens i skåne